Over Ons

Steven de Jong Schouwenburg is chef- kok en oprichter van Schouwenburg Catering. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de keukens van uiteenlopende restaurants. Naast het runnen van zijn catering bedrijf is hij sinds 1 juli 2022 eigenaar van de Kookstoof. De Kookstoof- gerechten worden in zijn productiekeuken in de Waarderpolder bereid door hem en zijn keuken brigade. "Wij zijn geïnspireerd door de mediterrane keuken en de verschillende seizoenen. Elke week bedenken wij bijzondere gerechten die net even anders zijn dat wat je thuis kookt. Dat wisselen wij af met all time favorites, zoals bijvoorbeeld een lasagna of heerlijk stoofvlees. Comfort food mag in de winter niet op ons menu ontbreken. Onze focus ligt eigenlijk voornamelijk op het aanbieden van verschillende groente gerechten. Juist omdat hier thuis meestal weinig aandacht aan wordt besteed, maken wij groenten smaakvol en spannender. Wij willen gezond en lekker eten aanbieden en mensen bewuster maken van hun voeding."

Eten van de Kookstoof is gezond, vers en puur!
crossmenu