De Winkel

De winkel ligt in het Houtvaartkwartier van Haarlem. Wanneer je van of naar Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek of Zandvoort rijdt kom je er zo langs. Begin 1900 huisde de lokale visboer Hartenboer in het pandje. De mooie tegelwanden, oude voorraadkast en het bassin voor de paling zijn nog steeds aanwezig. De afgelopen twintig jaar zat er een tweedehandskledingwinkel in het pandje en na een goede opknapbuurt zijn we dolblij dat wij ons deuren openen. Iedereen die heerlijk en gezond wil eten en geen zin heeft om zelf te koken in van harte welkom. Wij wensen jullie een feestmaal toe!

We focussen ons op iedereen in De Kennemerland en natuurlijk op iedereen die van heerlijk eten houdt. Onze gerechten zijn altijd geheel zelf gemaakt en met de verst mogelijke ingrediƫnten. Soepen, salades, tabouleh, Italiaans stoofvlees, geroosterde aubergine met saffraan yoghurt, kippendij met citroen & rozemarijn, gehaktballetjes met ricotta en heel veel lekkere taartjes.

Door onze catering ervaring hebben we de afgelopen jaren veel producten en items voorbij zien komen waar we dol op zijn geraakt. Omdat we dat graag met jullie delen hebben we besloten om naast ons vers bereide eten ook leuke en mooie producten in onze winkel te verkopen. Unieke serveerschalen, borden, tafellakens, kandelaars en kaarsen maar ook gewoon goeie olijfolie, bio chips uit Wolvega en onze favoriete mosterd. Om het origineel te houden kopen nooit veel van hetzelfde, zo hebben we vaak nieuwe en weer andere spullen voor jullie in de winkel.

Het is van belang om stil te staan bij gezond eten maar ook te denken aan verantwoord en duurzaam ondernemen. Dat kunnen grote maar ook kleine bijdrages zijn. Zo zijn we fan van de voorraadkast en proberen we verspilling te voorkomen. We pakken het liefst in gerecycled materiaal in en hergebruiken we jampotten. Kom je vaker langs dan hopen we dat je je eigen schaal mee neemt om op te scheppen en verzorgen we lekkere borrelhappen op je eigen plank.