Leuke keuken en cadeau artikelen

Door onze catering ervaring hebben we de afgelopen jaren veel leuke artikelen voorbij zien komen waar we dol op zijn geraakt. Omdat we dat graag met jullie delen, verkopen we naast onze verse maaltijden ook leuke en mooie hebbedingen; kandelaars, kopjes, vazen, schalen, waterkannen, maar ook goede olijfolien en biologisiche limonades.

Fairtrade producten

Wij zijn fan van het merk Only Natural, dat al meer dan 40 jaar in India Fairtrade de mooiste woon-accessoires produceert. Wij hebben schalen in alle soorten en maten, bestek voor salades, potten met deksels enzomeer. Wij zijn trots op onze samenwerking met dit merk omdat onze filosofie mbt milieu en sociale impact overeenkomt. Ze zijn gemaakt van Mangohout van bomen die geen vruchten meer afwerpen en dus nutteloos zijn voor lokale families. Door hun boom aan Only Natural te verkopen kunnen zij hier broodnodige inkomsten uithalen. Zij werken zonder tussenpersoon en weten dus precies wie onder welke omstandigheden wat maakt. Dat zorgt er ook voor dat ze kansarme gezinnen de mogelijkheid bieden om uit de kinderarbeid te blijven: de ouders verdienen een faire loon onder goede werkomstandigheden, en de kinderen kunnen naar school. Voor ons een vanzelfsprekendheid; in India helaas veelal niet.
Onze keuze aan olie & azijn is nét een beetje anders: natuurlijk lekker, biologisch en fair geproduceerd en als het even kan ook in een mooie verpakking, het oog wil tenslotte ook wat 😉 Prachtig om zichtbaar in de keuken of op tafel neer te zetten!
crossmenu